torstai 2. kesäkuuta 2011

Robert.... Osa 11


 Robert  oli keväällä valmistunut musiikin opettajaksi mutta vakituinen työ vielä puuttui,joskin kesällä hän oli saanut töitä rippileiriltä ym. lyhyitä työhommia. Nyt oli aika saada jotain pysyvämpää,niinpä Robert soitti tädilleen,joka asuu länsisuomessa ja itseasiassa aika lähellä Olivian kotipaikkaa. Hän lähtisi tädin luokse ja olisi siellä muutaman päivän,ja voisi katsella siellä työpaikkailmoituksia. Siispä pakkaamaan.... vaatteita mukaan muutaman päivän reissua varten. Ilalla Robert ennen nukkumaaan menoa tutki vielä kartasta ajoreittiä,sillä siitä oli aika kauan kun hän viimeksi oli käynyt pohjanmaalla. Kyllä täti varmaan jo odottaa malttamattomana!! Robert päätti nousta aamulla aikaisin ja lähteä jo kukonlaulun aikaan ajelemaan !!! 

4 kommenttia:

 1. Voi Robert Robert, et tiedä mikä sua Pohjanmaalla odottaa!

  VastaaPoista
 2. Sitä piti vielä myös sanoa että HIENOT ON SIVUT NYT! Kiva kun on nähtävillä myös käsityöt.

  VastaaPoista
 3. Miia,joo vielä kun sais sen laskurin pelaamaan,täällä käy nimittäin ihan kauheasti sakkia päivittäin "vieraisilla" :)) Hyvä juttu,että kiinnostaa!!!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn tuohon Miian hauskaan kommenttiin:Voi Robert.... Laskuri ilman muuta käyttöön,täällä käy ihan varmasti hurjasti kävijöitä,tätä tarinaa on niin kiva seurata!Ja vaikka kuinka anelisin sua kertomaan tarinan jatkoa suullisesti,älä kerro,vaikka hyvä oonkin anelemaan :)Ps.Työpäivä takana ja taas kotona:)

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi