tiistai 7. kesäkuuta 2011

"Kaakeliuuni" Osa 15

"Kaakeliuuni"hiuslakkapullosta ;)
Robert palasi iltamyöhöllä Tintti-tädin luokse joka oli jo ollut huolissaan mihin poika oli joutunut. Robert kertoi tädille koko tarinan ja täti muisti että oli kesällä torilla nähnyt,luultavasti,Olivian myymässä kukkia ja vihanneksia,kaunis tyttö se Olivia ja ahkera!Täti ryhtyi myös heti suunnittelemaan nuorten tulevaisuutta. 
Robert ei ollut mikään tyhjätasku,hän oli saanut vanhemmiltaan ennakkoperintöä opiskeluja varten,mutta Robert oli nuuka poika ja opiskelunsakkin hän rahoitti kesäansioilla!Siispä kun hän ei oikein innostunut osuuskaupan vintille muutosta,hän sitävastoin päätti tilata kaakeliuunin Olivian lasitaloon ja kun kevät koittaa hän ostaa perheelleen talopaketin!!Olivia varmaan ilahtuu:)Ja jos nyt oikein paukkupakkaset tulee tädin luokse varmaan pääsee muutamaksi viikoksi pakkasia pakoon,olihan tädillä iso talo.
Aamulla Robet kävi tilaamassa uunin ja mietti mielessään mihin kohtaan se lasitalossa asennetaan,siitä täytyy keskustella sitten Olivian kanssa ! 

2 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos viestistäsi:). Sain sen vasta tänään, kun en ole ehtinyt päivittämään blogiani enkä vierailemaan myöskään muiden blogeissa. Valtavasti ONNEA uudelle, viehättävälle blogillesi:)! Täällä tulen vierailemaan mielelläni toistekin. Tervetuloa "kylään" myös meille:)!

    VastaaPoista
  2. Upea!!!Syksyllä puita pesään:luo lämpöä ja romantiikkaa :)

    VastaaPoista

KIITOS kommentistasi