lauantai 4. kesäkuuta 2011

Robert lähtee työnhakuun Osa 13

Rober "vuokrasi" auton kaveriltaan Niklakselta ;)

 Seuraavana päivänä Robert lähti ajelemaan toiseen kaupunginosaan,ja tädin neuvosta käväisi myös työkkärissä; ja se reissu kannatti!!! Vuoden alussa pitkäaikainen kirkon kanttori Sulo K. jäisi eläkkeelle ja seuraajaa ei ollu vielä saatu, niinpä Robert otti pestin vastaan siihen asti kun saavat pätevän kanttorin. Roberthan oli musiikin opettaja, mutta kyllä tämäkin työ hänelle kelpasi paremmin kuin hyvin!!Ja kun työ alkaisi vasta vuodenvaihteen jälkeen hänellä olisi sopivasta aikaa järjestellä asioitaan ja pitää vähän lomaa!! Ja oma auto pitää ostaa,nyt kun sai työpaikankin ja etäisyydet täällä on pitemmät kuin pääkaupungissa,joten autoa tarvitaan!!


Olivia puutarhahommissa !


Robert päätti vähän ajella ja katsella tätä kaunista pikkukaupunkia ja hän siinä ajellessaan huomasi kauniin "lasitalon" joka oli hyvinhoidetulla tontilla, jossa oli kaikki tiptop.Voi kun ihana piha Robert huokaisi itsekseen.Ja kun hän tarkemmin katsoi hän huomasi pihassa kauniin nuoren naisen kastelemassa kukkia.Hän ajoi ohi, kunnes hän huomasi jotain........  ;) 1 kommentti:

  1. Minäkin tunsin tämän kanttori Sulo K:n,oli taitava kanttori,mutta kanttorska oli hieman "salaperäinen" nainen ja soittotaito muistikuvani mukaan ei ollut mitä parhain :)Mahtava menopeli Robertilla lainassa :)Ihanaa:Olivia ja Robert pian kohtaavat,sitä odotellessa sulattelen kaikkia tänään syömiäni herkkuja,tuli oltua kolmissa juhlissa :)

    VastaaPoista

KIITOS kommentistasi