sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pikku possu : )


Hei!
Sikamageeta viikkoa kaikille, toivottelee tämä pikku possu :) Malli on uudesta Tilda kirjasta, Hjemmelaget og Lykkelig. Possuja on kolmea eri kokoa ja tämä on keskimmäinen koko!Uusi kirja on taas täynnä toinen toistaan ihanampia mallia!!

Terveisin  -Tarja-

6 kommenttia:

 1. Hieno possu:D. T.e.j.

  VastaaPoista
 2. Söpö possu! Minäkin tilasin kirjan tänään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kirja,löytyy pieniäkin kivoja juttuja ja tietenkin enkeliä:)

   Poista
 3. IHANA possu, mie tein niitä toisen näkösiä possuja viime jouluksi ja ovat tallella minulla on ainakin neljän possua keskeneräsinä...eli pitäisi ommella jalat, korvat ja saparo niille vielä...
  Tuokirja näyttää ihanalle se on pakko saada, minulla ei ole yhtään omaa tilda kirjaa olen lainannut niitä kirjastosta..mutta ajatuksissa on hankkia omiakin ja tuosta kirjasta on hyvä aloittaa :)
  Poistin blogini koska elämäntilanne on nyt hieman sekaisin...Olen kuitenkin askarrellut paljon...se on parasta terapiaa...sitten kun aikaa kuluu niin aloitan uuden blogin..
  Vau katselin aiempia postauksia ja aivan ihana koti teillä..Sinä oletkin innoittajani täällä sillä en olisi nytkään muistanut niitä keskeneräisiä possuja..mutta kun näin kuvat niin nythän ne voisi tehdä valmiiksi :)
  Mukavaa uutta alkanutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Hannele!
   Kiitos:) kyllä niitä keskeneräisiä töitä on täälläkin :)) Muutaman kerran oonkin yrittänyt blogiisi mutta.... poistettu! Eka ajattelin,että oot tehny sen "vahingossa" mutta ei!
   Toivon sulle kaikkea hyvää,että asiat järjestyy!! Käy täällä aina välillä "kyläilemässä" niin pysyt "ajan hermolla "! Samoin Sinulle,mukavaa viikkoa!

   Poista

KIITOS kommentistasi