sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Hei hei !Heippa!
Pariviikkoa on taas vierähtäny täällä "olosta" :)
...kiitos kysymästä, ihan hyvää tänne kuuluu! Varmaan yksi syy blogipäivitysten taukoon on tuo Instagram, johon oon niin innostunut:)) Se kun on niin nopeaa ja hektistä ja palautetta saa ihan heti! Elikkä sinne vaan kaikki, siellä on kivaa ;))

Kukkakori joka kuvassa näkyy on nuorimmalta tytöltä, viime jouluna saatu ja aivan kuin just olis tehty. Muratti ja kaktus voivat hyvin,paitsi kaktus ei ole vielä tänä syksynä kukkinut! Mutta täytyy alkaa sitä oikein "hoitamaan". Jospa se vaikka innoistuis siitä !
Aina jotain pientä käsityötä on työn alla ja nämä "punahilkka" keittiökoristeet/papalaput on viimeksi valmistuneet (näistä olikin jo kuvaa siellä Instan puolella). Malli on vanha ja satuin löytämään kätköistä noita nuken kasvoja. Vuosia sitten tein samanlaisia koristeita,vähäsen nyt kuitenkin sitä mallia muutin! 
Tildaa on taas tekeillä,kuvassa pieni enkeli puolivalmiina. Puuttuu enään käsien kiinnitys, mekko,hiukset ja tietenkin siivet:) Noh.. ehkä se siitä valmiiksi tulee jokupäivä,sitä ei ole kukaan tilannut joten myyntiin tulee sekin ;) 
 
Hyvää Isänpäivää !
-Tarja-

10 kommenttia:

 1. On kyllä ehkä söpöimmät patalaput, mitä oon ikinä nähnyt! Instagramista tykkään itsekin sekä sen kansainvälisestä tunnelmasta, silti tykkään kyllä käydä täällä blogeissakin lukemassa muiden kuulumisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Varmaan mulla on vielä"uutuudenviehätystä" tuon Instagramin kanssa☺ elikkä blogia en jätä:))

   Poista
 2. Pitäisiköhän sitä itsekin uskaltautua tuonne Instagramiin. Pitkään ole harkinnut. Ihania nuo patalaput, jotenkin nostalgisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Suosittelen lämpimästi Instagramia ☺

   Poista
 3. Ihanat punahilkkapatalaput!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavat patalaput, siis ihanat!!! Samaa mieltä Instagramista, aikamoinen aikasyöppö se kyllä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija ☺ Joo, kyllä,mutta ehkä se siitä tasaantuu! Uus on aina uus☺

   Poista

KIITOS kommentistasi