maanantai 6. huhtikuuta 2015

Lomamökki

 Tilda Lomamökki :)
*****************
Heippa!
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille:)
Maaliskuun viimeisellä viikolla vietin talvilomaa ja silloin tuli tehtyä & kokeiltua käsityö juttuja jotka on jo kauan olleet suunnitelmissa! Aika vaan ei aina riitä harrastuksiin ;)) Tämä pieni lomamökki valmistui vihdoin viimein,lähes viiden vuoden suunnittelun jälkeen ;) Mutta,parempi myöhään kuin ei silloinkaan! Ohje oli tuossa Sisusta Tildan Tapaan kirjassa!

-Tarja-12 kommenttia:

 1. Sievä lomamökki ! Kauniista kankaista olet sen tehnyt. Meillä olisi vielä työmaata edessä ihan oikein leikkimökin tekemisessä. Tuolla pihalla se odottelee vielä kesken eräisenä. Ehkäpä se on kesällä valmiina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä onkin sitten kiva alkaa sisustamaan, kun saatte sen valmiiksi!

   Poista
 2. Nonni nyt sulla onkin sitten oma mökki :) Niin ihana kuten aina kaikki sinun ompelemasi työt, minäkin ompelisin enemmän jos olisi kunnon tila ompelukoneelle haa nonni nyt välähtikin et se on sit lähettävä siivoomaan vaatehuonetta sitten on oma tila siellä..on se ennenkin ollut siellä vaan on nyt rojujen peitossa..joten nyt hommiin eikä tartte minunkaan aina valittaa ettei ole sitä ompelutilaa :) Mukavaa arkista viikkoa sinulle, minua alkoi jo kyllästyttä noi pyhät kun kokoajan oli sunnuntai fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin Sinulle kivaa viikkoa, ihanaa kun pyhät loppu!

   Poista
 3. Hyvää ja kaunista lomamökkiä on syytäkin harkita kauan, mutta nyt unelmasi on toteutunut. Omin käsin valmistunut lumoavan sievä täydellinen on tämä lomamökki. Onnittelut! Olisinpa pienen pieni, niin koputtaisin ovelle:)

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi