sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Lahjat ystäviltä !


 Minnan paketista löytyi kaikkea kivaa, tähti mukit & servetit,sydän kranssi ja "pariisi juttuja" silmälasikotelo & meikkilaukku!! Nukkekotia oli Minna myös muistanu :))
Stiinalta sain mukin "Peppi Etelämerellä" ja ihanan Tilda-kortin! Muutama päivä sitten sain myös Diana postimerkin,kaunis, ja Stiina tietää,että Eiffel torninista tykkään :))
Lena taas muisti,että "dalahäst" on yksi lemppareistani ;) joten kesätuulten tullessa liina pysyy puutarhapöydällä noiden painojen avulla! Ruusuvesi kynttilä ja niin söpö kortti,aivan kun naapurin Jeppe-kani :))
 Eero poika muisti "pusukala" kortilla :)


Tuhannet Kiitokset teille jokaiselle!!!!

Eilen ystävänpäivänä vietettiin sisaren tytön kihlajaisia!
Hauskat juhlat ja suussa sulavat tarjoilut, Kiitos !!
Onnea vielä kerran, Erica & Richard !!
-Tarja-

4 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia olet saanut ja noi servetit on kauniita, minä tykkään kauniista serveteistä, hiplaan niitä kaupoissa ja ihastelen ai joo mula ei olekkaan enää kahvi tai ruoka servettejä joten laitankin niitä hankintalistalle :)
  sinulla on ollut kiva päivä myös kihlajaisten merkeissä, ja arvaa mitä illemalla poikani sitto ajattelin kun puhelin soi että Mitäköhän nyt on sattunut ja kertoi ilo uutisen elikkäs hän meni myös kihloihin eilen 14.2, hän on eronnut ja hänellä on 4 vuotias poika, niin olin iloinen hänen puolestaan koko sydämmestäni...näitä kihlajaisia vieteään parin viikon päästä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin,nykyään kun nuo servetit on niiiin kauniita!
   Iloiset perhejuhlat on niin parasta!! Onnea kihlaparille:)

   Poista
 2. No tulipas nyt kirjoitusvirheitä kun innostuksissani kirjoitin, olisi pitänyt lukea ensin koko kommentti ennenkuin klikkaa lähetä kommentti :)
  mula- mulla ei olekkaan...
  sitto-soitti..

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi