tiistai 11. marraskuuta 2014

Sain taas valmiiksi : )







Heipparallaa!
Kaksi keskeneräistä nukkea sain valmiiksi!
Ison enkelin ja pienen hattupäisen rouvan ;) Teen usein muutamaa nukkea samanaikaisesti,vaihdan työtä jos alkaa kyllästyttämään,näitten lisäksi valmistui myös tilaustyönä ihana tonttutyttö,mutta siitä kuva myöhemmin ; ) Sitten on vielä "välikäsityönä" virkkausta ym. 4-H.n Joulupuoti avaa ovensa marraskuun lopulla,joten sinne on tarkoitus viedä myös nukkeja ym.ym!
Mukavaa päivää kaikille!
-Tarja-

PS. Hanhi-lamppu luo kaunista valoa kuistiin ja onkin mun lempi valaisin! Tilasin sen joskus Kaunis pieni elämä verkkokaupasta!

8 kommenttia:

  1. Kauniita nukkeja jälleen! :) Miten teet nuo käsien ja jalkojen päät, teetkö käsin vai ompelukoneella ? Ne koen itse vaikeimmiksi tehdä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Jos tarkoitat käsien/jalkojen kiinnitystä vartaloon,niin jalat ompelen vartaloon koneella ja kädet ompelen käsin kiinni "olkapäähän"! Käsien ompelu on kyllä kaikista haastavinta :)

      Poista
    2. Aaa, minä ompelen nuo molemmat aina käsin :).. mutta meinasin sitä ennen täyttämistä alunperin. Itse koen sen vaikeimmaksi ommella se muoto kun käsien ja jalkojen päät on niin pieniä :)

      Poista
    3. Joo just,tarkoitat noita varpaan ja sormenpäitä!! Ompelen ne koneella,mutta en käytä "kaasujalkaa" vaan tikki kerrallaan pyöräytän kädellä "vauhtipyörää" tai mikä se nyt lieneekään nimeltään:) ja aina kun yks pisto on mennyt kankaan läpi nostan vähän paininjalkaa,että saa kangasta käännettyä! Vaikea selittää,olis vissiin kurssin paikka ;))))

      Poista
  2. Taas niin upeita nukkeja, minunkin on varmaan se Tilda-kirja kaivettava esiin hyllystä, edes ihailuun vaikken mitään saisi tehtyäkään :)

    VastaaPoista

KIITOS kommentistasi