perjantai 25. heinäkuuta 2014

Shabby chicHuh hellettä!
Keskipäivällä vietin "siestaa" sisällä ja ompelin kaksi "shabby chic" - tyylistä tyynynpäällistä,ihanasta Tanya Whelan ruusukankaasta. Toisessa on vetoketju takana,josta sisätyyny on helppo laittaa ja toisessa on nauhat! Nauhatyynyn tausta on valkoista kangasta,metrin palasta tuli siis kaksi tyynyä ja vielä jäi pieni tilkku,josta saa jotain pientä:)Kaunista on myös Tilda-kangas!

Kivaa viikonloppua kaikille!
-Tarja-

PS. Sunnuntaina Forssaan :))


4 kommenttia:

 1. Voi ihanuus miten kauniita kankaita ja ihanat on tyynyt..
  Aurinkoiset ilmat on ihania ja kesä itsessään mutta nyt oikeesti alkaa jo olla ihan liian kuumaa...ei tiedä miten päin olisi..sisällä on välillä kuumempi kuin ulkona..parin asteen ero..illat on mukavempia silloin ei ole ihan niin tukalaa..
  Minäkin ompelin tänään..mutta sellanen pöytätuuletin piti olla ompelukoneen vieressä koko ajan sillä hiki siinäkin tulee..
  kiitos vinkistä kun kerroit mistä noin ihanaa ruusukangasta saa :)
  Mukavaa loppuiltaa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos,kankaat on kauniita ja niitä on muunkin värisenä! Mulla on vanha 1870 luvun hirsitalo joka on kyllä viileä näin helteilläkin, ulkona +31 C ja sisällä +23 C!
   Joten kun ulkoa tulee sisään tuntuu kyllä huomattavasti viileältä. Joskin vanhassa talossa on pienet ikkunat ja pidän päivisin kaihtimet kiinni samoin tuuletusluukut,mitään koneellista ilmanvaihtoa ei tällä ole! Elikkä mun puolesta helteet saa jatkua :))

   Poista

KIITOS kommentistasi