torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesämekko ; )

Pieni koristemekko, jonka "löysin" kaapin kätköstä!! Olin onnellisesti unohtanut koko asian,sillä tarkoitus oli lähettää mekko postissa ja antaa  nimipäivälahjaksi (26.5):) Mekko on tehty paperisesta lautasliinasta ja askartelu huovasta ja on n.20 cm korkea! Lautasliina oli kolminkertainen joten kerrokset irroittamalla tuli mekkoon myös alushame! Mutta vielä on kesää jäljellä ja mekolla varmaan on käyttöä ;)) Parempi myöhään kun ei silloinkaan !

                        Kaunista & lämmintä päivää kaikille!
                          -Tarja-                           

8 kommenttia:

 1. Oi että voiko tämä olla tottakaan no mutta totta tietenkin kuinka taitavasti jälleen olet tämän pienen sievän todella kauniin kesämekon alushaimeeen saanut aikaan! Siis ja mistä materiaalista tämä olisi kyllä kaikkien nähtävä! Aivan kertakaikkisen ihana kokonaisuus, jollaista ei joka tytöllä päällä näy!:)
  Oi tuota pienen pientä henkariakin...

  Kiitos samoin kaunista ja lämpöistä päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. kiitos :) Aika yllättävää,että lautasliinaa voi käyttää mekkoon ;))

   Poista
 2. Aivan ihana tuo mekko..ja tutun näköistä servettiä on hame osa, minullakin oli tuollaisia servettejä..ihana idea ja persoonallinen.. Nyt saa vissiin napata idean käyttöön :)
  Se on sitten mentävä askartelukauppaan..Nämä blogit on kyllä super ihana juttu sillä Tannin blogista eli "kotipellola" blogista bongasin ihanan kesäradion jonka myös haluan ja hintakaan ei ollut radiolle paha 10e...Kiitos sinulle ihanasta ideasta ja muutenkin tykkään blogistasi :)

  Mukavaa aurinkoista viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tottakai saa napata idean:) Samoin Sinulle, mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos:) Mekko on suunnilleen Barbinuken "kokoinen" mutta vois ehkä tehdä kokoa 1:12 niin sais vaikka nukkekotiin "mekkokaupan" jos tekis muutaman vaaterekkiin roikkumaan;)) Joskaan ylle niitä ei voi pukea! En tiedä onnistuisko:)

   Poista
 4. On sitten ihana kesämekko, hieno idea!
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siellä se on "livenä" M:n lokerossa :))
   Samoin mukavaa viikonloppua!

   Poista

KIITOS kommentistasi