keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Aurinkoa :)


Heippa rallaa!
Aurinko näkyy, jee :)
Hyvää viikonloppua kaikille!

-Tarja-

2 kommenttia:

 1. Hei, Ruusukummusta löysin sinun blogisi..ja ihastuin, liityin lukijaksi..
  Rakastan tildaa olen niitä itsekkin tehnyt..viimeisin oli tuo eukko pikkurilli...olihan vaikea tehdä se tai itse ompelu mutta se pienten osien kääntäminen oikein päin..muta se on ihana minulla roikkuu se ikkunassa ruokailutilassa, ja nythän huomasin että olen unohtanut laittaa sille lusikan käteen..onneksi on siihen sopiva vanha lusikka..
  Mie just blogissani sanoin etten tee enempää noita eukkoja..mutta taidan sittenkin tehdä niitä lisää.. kun näkee toisen tekemänä saman niin into kasvaa ja tuleekin toisiin aatoksiin ja sitten haluan tehdä sen pinokkion..tildan talvikirjasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ihanaa kun löysit blogini,Tervetuloa!! Eukko pikkurilli on kyllä aika haasteellinen,ja juurikin nuo pienet kädet on vaikeita kääntää!! Itse käytän tylppäpäistä puutikkua (grilli tms.) apuna ja aloitan "sormipäästä" hitaasti kääntämään samalla sivusaumoista alaspäin vetäen. Vaikea selittää :)) Pikku eukkoja olen tehny kymmeniä ja mitä useamman tekee sitä helpommaksi homma käy:) Joten tee vain lisää,nuo Tildat on niin ihania!!

   Poista

KIITOS kommentistasi