lauantai 29. lokakuuta 2011

Valaistu vitriini! 1:1


Hei kaikille:) Oli aivan "pakko" jo laittaa ensimmäiset jouluiset valot lasivitriiniin,että saa vähän joulutunnelmaa.Vajaa kuukausi aikaa enään 4H.n joulukaupan avajaisiin ja tarkoitus on tehdä sinne yhtä ja toista myyntiin,mutta tuntuu ettei aika millään riitä,töissäkin täytyy käydä;)) elikkä työt on harrastuksen esteenä;)no,ei sentään! Ja nämä säät... tänäänkin oli niin mahtavan kaunis päivä kun tulin töistä,ettei malttanu istua ompelemaan,vaan ulkona oli kiva olla,lämmittää pihasunaa ym.



Näitä mm.on tullu tehtyä,aikaa vievää hommaa tuo "laihojen" raajojen täyttäminen vanulla,mutta näin se homma etenee,pikkuhiljaa!Vähän päivässä,paljon viikossa,sanotaan :)) Lokakuu on lopuillaan,siispä mukavaa alkavaa marraskuuta kaikille&hyvää viikonloppua!! t.Tarja

4 kommenttia:

  1. Joulupuodissa on sitten pakko päästä käymään,katsomaan ja ostamaan ihanuuksiasi!Tänään on ollut tosi ihana ilma,haravoin sekä tein hieman puuhommia(sahan laitoin soimaan)Oikein ihanaa viikonloppua!Muista siirtää kelloa :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin istuttelin tänään kukkasipuleita. Jos vaikka kukkisivat sopivasti ensi kevään mahdollisiin ylioppilasjuhliin.
    -Tosiaan, kyllä sitä niin mielellään noita raajoja täyttelisi, mutta on siellä töissäkin käytävä.;)

    VastaaPoista
  3. Muistin siirtää kelloja ja onneksi on tänään vapaapäivä ja tänään on tarkoitus hakea lähimetsästä vähän sammalta ym. jouluasetelmiin!Voi apua minä en oo muistanu niitä kukkasipuleita,täytyy kipasta äidin luo,hänellä kun on ylimääräisiä narsissinsipulia odottamassa hakijaa :))

    VastaaPoista
  4. Kukkasipulit on nyt maassa ja sammalet haettu ;))

    VastaaPoista

KIITOS kommentistasi