perjantai 31. tammikuuta 2014

Tervetuloa Helmikuu !





Helmikuu! Kevättä kohti mennään, ihanaa! Ja jos säätietoihin on uskomista,niin luntakin on tulossa:)Toivotaan,että kovimmat pakkaset on ohi ja lunta sataa kohtuudella !
Uusia lukijoita on taas tullut ja heille; Tervetuloa seuraajaksi!

PS. Naulakossa roikkuu pompomlangasta joskus neulomani kaulahuivi.Langassa on mukana vähän bligbligiä,välkehtii kauniisti:)

Kivaa viikonloppua kaikille!
-Tarja-

perjantai 24. tammikuuta 2014

Säärystimet







Heippa!
Virkatut lyhyet säärystimet Nalle langasta! Ensimmäiset tein neulomalla,ja niistä tuli myös kauniit,mutta neulominen ei oikein ole minun "juttuni" ;) joten kokeilin virkattua versiota,ja taas kuten usein ennenkin ilman mitään ohjetta!! Ja omasta mielestäni onnistuin,pysyvät hyvin jalassa tai sääressä.Mallihan on tarkoituksella lyhyt ja näkyy vain saappaan varren suusta! Joten näitä täällä nyt "syntyy" :)) Huomenna lankakauppaan hakemaan lisää lankoja ja nauhoja!

                         Mukavaa viikonloppua!       
                                   -Tarja-     

maanantai 20. tammikuuta 2014

Sininen on taivas....







Aivan uskomattoman kaunis päivä,aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta! Pakkasta -15 astetta ja luntakin on muutama sentti! On se niin kaunis tämä Suomen talvi!

Kaunista päivää & viikkoa teille kaikille!
-Tarja-

lauantai 18. tammikuuta 2014

Ruusun huone







Ruusun huonetta vähän järjestin eilen illalla! Tämä oli nopea remontti;) Päätyseinät maalasin askartelumaalilla kertaalleen ja lattiaan valkoista kartonkia! Seinät täytyy maalata vielä toisen kerran ja muutenkin on vielä pientä säätöä,mm.kaiteet puuttuu portaikon ympäriltä! Joskus kun on enemmän aikaa tehdään sitten isompi remontti !!

                         Kivaa viikonloppua kaikille !!
                                              &
                          Tervetuloa uudet seuraajat:)

torstai 16. tammikuuta 2014

Patalappu





Tervehdys!
Pienille kangaspaloille käyttöä,niitähän kertyy paljon ja minä kun säästän kaikki :) Kokeilin tehdä patalapun Tilda kirjan ohjeella,kuvassa vielä keskeneräinen! Ja jos intoa riittää näitä vois tehdä vaikka pääsiäiseksi muutaman!!

-Tarja-

tiistai 14. tammikuuta 2014

Kauniita kuvia.....


Kaunis tapetti...
... ja mikä työhuone....
ja keittiö kuvat!!! 

........ on tämä kirja täynnä! Kirjan on tehny telkkarista tuttu (Leila leipoo) Leila Lindholm! Kirjassa on yli 220 sivua....  ihania kuvia & ideoita kodin eri huoneisiin.Tätä on kiva selata ja haaveilla :))

-Tarja-

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ikkunaverhot 1:1







Hei!
Kolmekymmentävuotta sitten,merkkasin verhokapan keittiöön,nyt tämän kodin keittiössä on kaksi ikkunaa,joten leikkasin verhon kahteen osaan ja näin sain"uudet" verhot molempiin ikkunoihin! Kukan malli on äidin vanhasta pöytäliinasta! Muistan niinkuin eilisen päivän kun tein tuota verhoa,voi miten aika menee nopeasti !!!

-Tarja-


perjantai 10. tammikuuta 2014

Arkinen juttu!







Uusimmassa Suuri Käsityö 40- vuotisjuhlanumerossa oli kiva ja helppo malli, virkattu pesusieni,jos ei aina halua käyttää tiskiharjaa astianpesussa. Omani virkkasin bambu-langasta ja koukku nro:3,5 ! Valmis sieni on halkaisialtaan n. 10 cm! Ohjeessa oli joku toinen lanka,mutta virkkasin siitä langasta mitä sattui kotoa löytymään:) Lehdessä on paljon ihania ohjeita, niinkuin aina :)
Mukavaa viikonloppua kaikille!
-Tarja-

PS. "Näyteikkunassa" klik, myytävänä pari Tilda-nukkea ja Possu!! 

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Keittiöt 1:12 Osa 51






Nyt on isoäidin keittiö aika hyvässä järjestyksessä:) Uusi kaappi on paikoillaan ja sinne mahtui paljon tavaraa!
Talossa on nyt myös eteinen! Ja Tintti-täti on tulossa visiitilli:)

Olivian keittiö näyttää tältä!




Olivia sai keittiöön uuden ruokapöydän ja kaksi kaappia,jotka täyttyivät heti tarpeellisista tavaroista:) Vitriini kaappi on täynnä makeita herkkuja,jääkaappi täynnä ruokaa,ei pääse nälkä yllättämään! Seinähyllykössä on kahvi,tee,sokeri ym.purkit!
Olivia ja isoäiti viihtyvät nyt keittiöissään!;)

-Tarja-
KIITOS kommentistasi