keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pannumyssy ;)

Hei!
Tässä uusin "ihanuus", pannumyssy,jonka valmistin Tilda lumiukko pannumyssyn kaavalla,mutta muutin vähän myssyn ilmettä ja tein siitä tämän näköisen Tilda Mummon;) Jos ehdin ennen joulua,teen niitä muutaman myös "Myytävät Käsityöt" sivulle joka on tuossa blogin yläreunassa,jos olette huomanneet!! Tämä ensimmäinen on omaan käyttöön:))
Mukavaa päivää kaikille!
-Tarja-




maanantai 29. lokakuuta 2012

Kampauspöytä Julia

Hei!
Vanha kampauspöytä siirtyi uuteen paikkaan,pois yläkerrasta! Löysin vanhan päiväkirjani välistä pöydän ostokuitin ja kuitissa oli päiväys 30.10.1971:)) Hyvin säilynyt 41 vuotias ;))






perjantai 26. lokakuuta 2012

.... ja kelkka luistaa !!

Hei!
Tonttu-tyttöjen toive toteutui ja he pääsivät vihdoin laskemaan mäkeä ;)) Aiemmassa postauksessahan tontut "harjoittelivat"nurmikolla!

Raikasta & aurinkoista viikonloppua !
-Tarja-







tiistai 23. lokakuuta 2012

Lunta & Joulua odotellessa!








Hei!
Pari tonttua jo odottelee lunta (Minä en :)) ) ! Tonttuja on tarkoitus tehdä lisää!! Ja enkelit, prinsessat,ym. odottavat valmistumista! Mukavaa päivää kaikille!! 
-Tarja-

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kristallin kimallusta ;)

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!
-Tarja-

Tänään aurinko  ja kristallivalaisin saivat aikaan näin kauniita sateenkaaren värejä :)










perjantai 19. lokakuuta 2012

Tilda enkeli!

Uusi nukke valmistui,tällä kertaa enkeli :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!!
-Tarja-






tiistai 9. lokakuuta 2012

Ikkunaverho

Uudesta nukketalosta puuttuu vielä ikkunaverhot,mutta ulko-oven ikkuna sai tänään pitsiverhon! Paljon muutakin vielä puuttuu,onhan sisustaminen vielä aivan kesken,mutta vähän kerralla:)





perjantai 5. lokakuuta 2012

Yhteispelillä se sujuu... Osa 42

Olivia sai Robertin avukseen siivous päivänä! Yhdessä he siivosivat ja kantoivat peti vaatteet ja matot ulos raikkaaseen ulkoilmaan tuulettumaan. Ja päivä oli mitä ihanin, sää oli aurinkoinen ja tuuli raikas! Nukkekoti" landiassa" paistaa nimittäin aina aurinko, ei siellä juuri koskaan sada,niinkuin oikeassa elämässä;)) 

Mukavaa viikonloppua kaikille!
-Tarja-


















KIITOS kommentistasi